bloggpaus, tills jag har lust. Im happy

Orkar inte blogga nu, har varit ute idag med vänner. Och skoldagen var sjukt kul. Älskar min familj, mina vänner & mitt liv.


Tandläkarskräck, hjälp!

Nu är  jag hemma hos papsen. Väntar på att vi ska gå, jag ska till tandläkarn idag. Usch& hjälp!
Jag har tandläkarskräck!


I´m alive

-Nu är jag hemma. Varit ute med josefine hela dagen. Ikväll blir det en fixarkväll.


I♥U

Jag älskar er, mina flickor

håller med blondinbella

Godmorgon, tidigt? Jag vet.
Men jag vaknade att att jag var sjukt kissnödig. Sen kunde jag inte somna om.
Så sitter och kollar på tv med datan. Skriver later

Och justja. Jag håller med blondinbella till 110%!
Godis är godast på morgonen!
Eller i skolan.. :)


Godnatt

Nu ska jag snacka gossip med josefine, och sen sova. Loveit
Hörs imorgon!

Kolla på flickan, hon är next top model!

Jag är vaken

Men josefine sover i soffan, sötnos! Ähm, jag vi drog till huddinge och köpte godis, sen vidare till stenmo träffade några. Men bara ett tag och sen tillbaka hem igen. Kommer fixa min blogg imrogn tror jag. Ska tr'ffa linn och några till. Men nu ska jag fixa min header. Den suger, men ska försöka fixa. Bye the way, den jag har nu är jätte fin. Made by puckoh. Dvs min kusin :) Men mamma och dom är inte hemma än. Hörs sen, kanske.
Puss på dig !


hemmakväll

Nu är jag hemma med josefine. Mätt också. Vi ska snart ner och hyra film, köpa godis och lite sånt. Har bara varit med josefine i centrum hela dagen och by the way. Träffade matilda, bea och iza också.
Men iza drog efter typ 10 minuter. Sen satt vi9 där och pratade och så.
Puuusss


<3

Vi ska hålla ihop flickor, vi 4 mot världen.


Godmorgon

Sovit gott?
 
Jag har sovit ganska bra. Drömde massor av konstiga drömmar. Men nu är jag iallafall vaken. Ska lägga mig i soffan och sova en timme till. Hehe. Jag måste duscha, raka benen & lite sånt. Och sen ska jag ut och möta josefine tidigt.
Hon ska sova här idag, så jag ska möta henne och sen ska vi nog gå runt och kolla lite i affärer. Sen ikväll ska vi bara hyra film och chilla galet. En myskväll helt enkelt. Hörs sen, nu ska jag göra lite saker.
Puss på rumpan


Lycklig

Hej baby!
Nu är jag hemma och har ätit och allting. Jag kan berätta lite om min dag idag;

Jag mötte emma och drog till jaqueline, hon fixade sig och sen träffade vi johanna och mot skolan. Sen var vui bara där och gjorde massor av saker ute med klassen. ´Men skit samma, vi gick iallafall till biblan och på vägen gick jag först med emma ochjohanna så lyssnade vi på toppen, vi vet hur det känns. Och alla vi kunde hela så vi gick och sjöng hela vägen, det var jätte kul. Sen så skjutade linn mig på marcus styre. Haha, men vi gick iallafall, så satt det en kille vid busshållsplatsen.
 
Johanna; hej, kan vi få kakor?
Killen; okej
Johanna; Men kan vi inte få alla
Killen; jo, visst

Haha, det var snällt så vi fick kakor, sen var vi där och slutade 1. Då var jag med johanna, linn, johanna och matilda. Vi gick iallafall till centrum, duktiga som vi är, sen tog vi bussen till källbrink och mötte ante, my och elvira. var med dom och hem till johanna en snabbis, sen till centrum igen och var där och var lite busiga.. Sen träffade jag matilda, nickan, isa och hanna också. Och sen drog alla så bara jag och linn var kvar. Så gick vi till hm och snackade lite privat. Och så. Mysigt, sen så sprang hon till bussen och jag gick till mammas jobb och gjorde sällskap med henne hem.
Det var min dag och den var sjukt kul!

Godmorgon

Vaken och redo för en ny dag i min skola. Idag börjar vi också 9 och slutar 1. Vi ska till bibblan, det suger. Men however. Förlåt för att jag inte skrev igår och så. Men jag hann inte, eller jag var med några direkt efter skolan, sen när jag kom hem hade datan hakat upp sig och allting. Och senare skulle min mamma sitta ocgh kolla resor hela kvällen? Aja, måste dra nu. Ska möta emma.
Juste det är fredag idag, vilket är najs!
Vi hörs ikväll!


Dresscode & facelook

Nu drar jag & möter emma.
Puss på er!




Myspys

Stänger av datan nu, kanske hinner skriva innan skolan imorogn. Nu blir det myspys med glass, och massage 
Godnatt


Im home

Hej sötnos!
Kom hem för ett tag sen, mätt som f*n efter pizzan. Min syster drog precis ut och ska sova borta så det lir bara jag och mamsen hemma. Myskväll! Imrogon kommer mina bästisar till skolan, äntligen! Ikväll ska jag bara vara hemma.
Imorgn ska vi till bibloteket med skolan. Hehe. Jag som hatar att läsa..
Hörs sen!


Såhär gick det till..


X2

Det blev ett till inlägg ändå. Hehe. Något pinsamt har såklart hänt, min mammas jobbarkompis sitter i samma rum som mig och min mamma. Sen hämtade mamma choklad åt mig, alltså drickchoklad. Så tappade jag ut den på min mamms jobbarkompis data och tagentbord. Det var riktigt pinsamt kan jag säga. Usch! Men sånt hönder mig ganska ofta. Så nu sitter jag här med min andra mugg choklad. Observera att den står typ en meter bort från datan nu. Hehe. Men nu ska jag dricka upp den, och kanske till och med hämta en 3dje mugg? 
Vem vet..

Första skoldagen, avklarad!

Hej sötnosar, första dagen är nu avklarad. Yes! Fast iförsig var det ingen riktig skoldag. Men första dagen med halva min nya klass. Vi har bara träffats och fyllt i papper och så. Men nu sitter jag på mammas jobb och inte gör någonting alls. Det är ganska så najs här, ska alldeles strax gå och hämta gratischoklad! :) Men idag började vi som sagt var 1 vilket är najs och slutade 3. Imorgon och på fredag kommer också bara att vara chilldagar i skolan. Vi kommer bara prata och lära känna varandra. Vi kommer börja 9 och sluta 1 dom 2 dagarna och sen blir det lite mer vanliga skoldagar efter det. Men min mammas chef har jag känt sen jag var liten. Och nu när jag var på mamams jobb så satt jag med ryggen vänd mot henne när hon kom in, och eftersom jag har färgat håret så kände hon inte igen mig. Sen när jag vände mig bakåt så började hon skrika och gick fram och pussade mig i håret. HEHE. Nejmen hon är faktiskt jätte snäll. Aja, bloggar kanske mera här för mamma sitter på ett möte så ja. Men annars bloggar jag ikväll, när jag är hemma. Vi ska köpa pizza idag, jag och mamma :). Men bär det av mot chokladen!
Smell ya later


Ångest

Idag var det en evighet sen jag skrev och idag börjar skolan, ångest! Jag har sminkat och klätt på mig nu iallafall. Allt är klart, jag börjar 1 och slutar 3. Men eftersom jag har ganska mycet tid kvar så funderar jag på att lägga mig i soffan och bara sova en timme till. Men då kommer jag aldrig kunna gå upp. Hehe. Men jag kan berätta lite vad jag har gjort under sommaren. Okej, jag har varit i luleå 2 veckor, italien 1 vecka, i skärgården och bara hemma. Nejmen mitt sommarlov har verkligen varit slappt, bara vara hemma och inte göra någontying, men ajg har ju såklart träffat kompisar och allting också. Men idag får vi våra skåp och allting, jag är i andra gruppen. Jag är faktiskt lite nervös eftersom jag kommer i en helt ny klass med nya lärare och allting. men det ska bli roligt på samma gång. man ska ta med sig en förälder också, jag ska ta med mamma. Jag har inte så mycket mer att skriva, men nu är jag iallfall uppvilad till skolstarten och jag kommer satsa på skolan som fan! Cause im a good girl:) Hehe. Sen efter skolan vet jag inte vad jag ska göra, jag tror att jag ska vara med josefine för hon frågade mig om vi skulle träffas idag, men bara kanske. Jag kanske ska vara med dom i min nya klass? Vem vet. En anledning till att jag inte bloggar är för att jag suger på det. Som ni kanske märker. Nejmen idag har jag på mig; jeanstights från h&m, vitt linne; gina och en stor blå tjocktröja; öland. Men nu ska´mamma ha datan, och jag kommer inte skirva mera förrän ikväll.
Wish me luck
 


Svar på tal

ariana om -:
varför bloggar du inte längre, kommer du sluta blogga helt och hållet eller börjar du snart igen?

Svar: Jag har inte bloggat under sommaren för jag har varken haft tid eller lust. På sommaren
ska man ju vara ute och ha kul, inte sitta inne och blogga? Men nu till skolan kommer jag nog
att fixa till min blogg och börja blogga mer igen. Vi får se hur det blir senare om jag hinner när jag
har prov och allt. Skolan går ju före men jag tror att jag kommer att blogga igen, lika mycket som förut.
Hoppas på det bästa, men nu och framöver kommer jag att blogga igen.

-

Eftersom det är sommarlov har jag ingen tid att skriva eller lust. Så det lbir ingen bloggnig nu, men jag lever gott folk!

RSS 2.0