Plugget går före

Som jag har skrivit i ett tidigare inlägg så går skolan före bloggen.. Och just nu har jag mycket på gång, så blir dåligt med bloggande. Men håll ut älsklingar.
Blir mera bloggande sen

Bara 1 inlägg

Orkar inte skriva. Min storebror är här, dubbla. Men jag skriver imorgon
Love

Sov gott

Sov gott, ska äta nu. Sen ska jag sova.
 Dream about me cuties =)

Lunch & städning

Nejmen nu har jga inte tid att blogga. Först nu ska jag äta lunch, eller vad man kallar det. Ganska sent,men som sagt var jag har ointe haft tid. Sen ska jag städa mitt rum som ser förj*vligt ut. Hahaha. Men efterdet skriver jag nog. Antar jag.
Jag är lite stressad just nu för att hinna allting. Tyckte bilden här nedanför var lite lik mig.
Man undrar ju om det är någon som ser mig just nu som har ritat bilden.. :o
Hahahahahahahahahhahahahha
Puss så länge

Ute hela dagen

Ja, ni ser ju rubriken. Jag har inte haft tillgång till datan för jag har varit ute hela dagen. Först träffade jag daniel och så drog vi till jaqueline, marucs var redan där. Så hade vi vattenkrig, så sjukt kul. Det var verkligen roligt. Vi sprang runt på hela gatan och jag typ dränkte marcus. Hahaha. Men sen drog vi till konstgräset, solade och körde fotboll. Och juste, jag träffade becca och frida där också. Och deras kompis. Så jag snackade lite med dom också. Men sen kom lucas och axel dit. Vi var med dom där lite, sen åkte vi hem till lucas. Vi åt glass, körde brändboll och var ute hela dagen lång! Gud vad duktig jag är.
Jadu, det var min dag. Hur var eran?
puuuuusss

Sunny day

Yes, that´s right. The sun is shining och jag ska fixa mig sen draut. Sola, och vänta på mina underbara vänner som spelar match. Håller tummarna för er flickor. Mennej, nu ska jag inte ägna mera av min soliga dag framför datan. Utan nu ska jag ut. Jag skriver nog ikväll, kommer vara upptagen hela dagen.
Soliga varma slängkyssar


Breakfast

Nu ska jag kila iväg och proppa i mig frukost.
Skriversen,


I love this song


Godmorgon

Goodmorning sunshine! Vaknade halv 8 idag. Men det är ändå mysigt att vakna tidigt, då hinner man göra mycket på dagen. Jag menar lixom, hallå?
Livet är till för att leva, inte för att sova!


Nighty nighty

Godnatt söta läsare, nu ska jag bege mig till tvn. Och kolla på något roligt program tills jag somnar.
Och som sagt var imorgon direkt jag vaknar ska jag ringa marcus.
Läsarna går uppåt! Keep it that way.
Några bloggre somjag verkligen beundrar är Blondinbella och Kenza.
You go girls.
Sleep tight, dont let the bad bugs bite

Pigg som en spigg

Hej sötnosar, pratade precis med marucs i telefon om ..... . Hahaha, nejmen jag älskar att prata med honom, han är bara för söt. Men vi pratade om en sak ni kan få veta, att vi typ ska träffas imorgon. Och några andra, william kan inte. Han skulle typ träffa någon annan. Men vi andra ska typ göra någonting iallafall. Jag är pigg som en spigg. Okej, jag vet att klockan bara är 10 men so what! Det känns ändå som om jag skulle kunna vara uppe natten lång tills natten blir till dag. Men nej, det ska jag inte göra. Jag ska upp tidigt imorgon och ringa marucs. Så fort jag vaknar. Imorgon ska det typ bli miljoner grader ute. Fett najs! 
Pusssss

Filmdags

Min film börjar nu, lägg märke till att Madonna är med. Det var det som intresserade mig. Men nu börjar den.
Uppdaterar sen
Later
 

magar x2

Jag sa att jag var mätt, men sen kom jag ju på 2 bra saker. Att pappa hade köpt godis till mig, och att vi har ju faktiskt 2 magar. Vi barn iallafall. Eller rättare sagt, jag iallafall. En för mat, och en för godis, chips och sånt. Smart va? I know..

Tack för maten pappa

Nu har jag proppat i mig maten. Det blev fläskfilé och barbeque pomfrites typ. Haha, men nu är jag mätt iallafall.

Känns som om jag ska sprängas


Svar på tal

KommentarTid 
jenny  ([email protected]) om Skolan före bloggen:
åh va fint hår du har;o det är riktigt va? asså itne extensions ;)
IP: 81.228.156.30
23 April, 16:1

Hej Jenny, tack så mycket. Ja det är riktigt, men nu har jag klippt mig. Det var ganska slitet. Man blir alltid lika glad av gulliga komplimanger och komentarer! Puss

MAT!

Ska äta nu, fläskfilé med something. Yummy, haha. Vad tidigt vi äter idag.
Skriversen, puss


A League

Tjejligan

Amerikansk dramakomedi från 1992. Andra världskriget pågår för fullt och alla amerikanska arbetsföra män har fått rycka ut i kriget. Inte ens de proffessionella basebollstjärnorna är förskonade. När huvudligan riskerar att dö ut bestämmer man sig för att ordna en liga för kvinnor. Värvare ger sig ut i landet för att hitta spelare och den avdankade före detta basebollstjärnan, Kimmy Dugan, anställs som lagledare. För spelarna innebär det en omvälvande upplevelse som för alltid kommer att förändra deras liv. Även 15/05.

I rollerna: Tom Hanks, Geena Davis, Madonna, Lori Petty, Jon Lovitz, Rosie O'Donnell, David Strathairn. Regi: Penny Marshall.
                                                                                                                                                                               Ikväll 20.05 på tv 3
[copierat av tv.nu]


Fett lack

Jag vet att du säkert inte läser det här, men i dont care. Jag måste bara skriva ut mina känslor. Jag är fett lack på dig, vi vill inte vara med dig förstå det! Sluta följa efter oss och börja gråta bara för att vi inte vill vara med dig. Du skapar problem för alla andra. Inget illa menat, men ååååh. Jag verkligen lackar bäver på dig.
Och det är inte coolt att vara minst, smalat och väga minst. Och sluta säga till mina kompisar att dom ärtjocka.
Du är fett störande, och som sagt var.
Jag lackar bäver på dig.


wiho

God I miss Öland. Like hell.. Mina kusiner hade ett hus där förut, och vi
brukade alltid åka dit på somrarna förut. Men sen sålde dom det. Och
nu fick jag höra att dom köpt ett annat hus, oh yeah säger jag bara.
Och vi ska typ dit, min faster sa att vi skulle följa med dit. Ovs, fett najs isf.
Jag älskar Öland, det är så fint. Och jag har så mycket minnen därifrån.

En bild säger mera än tusen ord

17.31

Klockan är 17.31 och ingen är hemma. Ikväll kommer att bestå av datan, mobilen, och mitt godis.
Jag kommer nörda mig framför bloggen och datan ända tills... Ja, tills jag har någonting vettigare att göra.


Sötnöt

Sötnöt, jag älskar dig "lillebror"

Mina bästavänner

Mina bästavänner, alltså killar. Okej, det kanske låter töntigt. Men om man säger såhär då, dom killarna av mina vänner som står mig närmast är marcus, daniel och william. Dom alla tre är guldvärda. Och dom finns alltid i mitt hjärta, dom finns alltid där när jag behöver dom, man kan prata med dom om verkligen allting, dom får en alltid att börja skratta tills man kissar på sig, och man har alltid lika roligt med dom. Ni ska bara veta att jag älskar er killar, ni står nära mitt hjärta. Ni har hjärtan av guld, och ni är mina bästavänner.
You rock 
 
 

Onödigt

Jag har inte gjort någonting viktigt, i Måndags,Tisdags,Onsdags eller Torsdags.. Bara ointressant, förutom att i Onsdags hade vi friluftsdag typ.. Då var jag på Eriksdalsbadet. Det var jätte roligt.
Det var sjukt mycket folk som vanligt, men inte på bilden. Hmm, that´s strange..
Pusssar
 
 (Bild tagen från google.se)

Buhu

Min statistik går neråt, och jag antar att det beror på att jag skriver nästan aldrig längre. Men det är bara för att jag tar skolan före bloggen. Förlåt men dte är så. Och jag har haft massor av prov och så. Musik prov i fredags tillexempel..
Så jag hoppas alla förstår. Men kom igen nu, läs läs läs ! Ska bli mera uppdatering.
 Promise

Skolan före bloggen

Kan inte skriva idag, förlåt men hinner verkligen inte. Det blir dålig med uppdatering nu och framöver. Jag har ju skolan, och den går tyvärr före bloggen. Förlåt, men snart blir det bättr uppdatering.
Puss
 
 På Linns fest, ENJOY HONEY

Gossip Girl

Kollade på Gossip Girl såklart också. Nu hinner jag inte skriva, för nu är det ju fan Wipeout. Min kväll kommer att bestå av tvn. Allting handlar om tvn ikväll. Nu ska jagnörda framför Wipeout och skratta tills jag vet inte vad. Hahah =) Kanske hinner skriva mera sen
Men sålänge
U know u love me xoxo


One tree hill föralltid i mitt <3

Föralltid i mitt hjärta? Ja! Jag älskar oth. Jag tipsar det verkligen. Det går på 5an 5 över 6 på söndagar.
Förut gick det varje dag 10 över 4. Men inte längre.. Så nu ska jag kolla. Kvällens avsitt

Lucas och Julian försöker hitta rätt regissör till sin film. Peyton blir förvirrrad över en present som Lucas ger henne. Brooke har svårigheter i kärlekslivet.
 
 
Taget från http://www.tv.nu/p/09041918051900kanal5--p


Hahahha, på driv

Ta inte min design seriöst. Jag gjorde den på kul. Hahahaha, men vad tycker ni ?=)

Mor & dotter-dag

Godmorgon honey, sovit gott? Det har jag iallafall gjort. På bra humör, bara lite trött. Menmen, idag ska jag och mamma till farsta och kolla på klänning och skor till the big day ! =) Och kolla på annat också. Så det blir najs, men hörrni nu ska jag reta min lillebror! Det ska bli bättring på uppdateringen. Jag lovar, kan inte lova när. Men snart så, !
Bye/A

 
 God I miss that! Get smart, bitches. Remember?..
 Minnen för livet


Busted

Förlåt för dålig uppdatering sötnosar. Men iallafall igår gick alla hem till rebeca, eller jag, william, jaqueline,linn daniel och rebeca såklart. Men vi hade jätte roligt, vi hoppade studsmatta typ en evighet. Med en boll, man skulle skjuta på varandra. Hahahaha, sen så fikade vi. Bullar och saft. Sen drog jag hem och dom andra med, förrutom linn. Hon och jag gick hem till mig, vi grillade hamburgare och kollade på talang. Sen så sa vi till mamma att vi skulle ut, bara utanför. I typ en halvtimme. Men sen träffade vi jaqueline och daniel. Och snackade, och lite så. Sen gick vi hem till daniel och kollade på film. Mamma hade försökt ringa oss i typ 2 timmar.. Så hon var ganska sur, kan man säga. Sen typ sprang vi hem och så, mamma var sur som sagt var. Men sen bah; agnes, nu lämnar vi det här. Jag bah; a visst, gärna för mig. Så vi är sams. Men linn sov här. Och sen idag har vi träffat daniel, gått till statiol och köpt chips och godis. Det var mina 2 dagar. Sen gick linn hem, för hon skulle göra ngt. Prata med sin mammaoch så. Kanske träffar henne kväll också. Men idag ska jag kanske färga håret och klippa mig (a). Men nu ska ludde ha datan. Skriver mera sen, då blir det mera uppdatering!
 L O V E


Topp humör

Nu är jag på topphumör. Hahaha, nejmen min dag var fett najs.
Kolla, vi kollade på film, rosa the movie. Men still, den är bra.. Sen så fikade vi, jag och Miranda sjöng livin on a prayer på elevens val i mikrofon inför typ 10- 15 pers. Pinsamt, men wahever, fortfrande fett roligt.
Sen så ja, var allting bra. Utom att Marcus var sjuk.. :(
Saknar dig Marcus, kom nu. Hoppas han kommer imorgon.
Jag ser fram emot imorgn, det är Fredag. Jag antar att jag ska vara med typ många och bara leva livet. Hahaha, nejmen jag ska faktiskt gå och lägga mig nu. För då vaknar jag av att det är Fredag. Wihooo, sov gott sweeties.
Sleep tight and dreem well

blev mig själv

DU HAR..
[x] mamma
[x] pappa
[ ] styvmamma
[X] styvpappa
[x] styvsyskon
[X ] bror
[X ] syster
[ ] brorson
[ ] systerdotter
[x] mobiltelefon
[ ] eget badrum
[x] eget rum/ HA, 2 ST! :)
[/] swimmingpool/ öh, räknas bubbelbadkar?
[ ] hot tub
[ ]gästrum
[x] dator
[x] TV
TOTAL: 10& ½

[ ] säng större än normalt
[x] mer än 4 par skor
[x] solglasögon
[x] klocka
[x] mp3spelare/ipod
[ ] en fungerande PS2
[x] nitendo wii
[ ] Xbox som funkar
[ ] nitendo 64 som funkar
[x] gameboy
[ ] gamecube
[ ] nitendo ds
TOTAL: 6

[ ] pokerbord
[ ] basketkorg
[x] hockeyspel
[ ] biljardbord
[ ] pingisbord
TOTAL: 1

[x] nattduksbord
[/] stereo på rummet/ har en, men inte på rummet
[ ] Cd-spelare
[ ] har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/AE
[ ] dina föräldrar har gett dej ett kreditkort/atmkort... ska få...
TOTAL: 1 & ½

[ ] Jobb/sommarjobb
[x] shoppar minst en gång i veckan
[ ] har dyr parfym
[x] Msn
[x] Kamera/videokamera
[x] telefon
TOTAL: 4

[x] Scooter, 4hjuling, moppe
[x] Gitarr/trummor/keyboard
[x] Något annat instrument
[x] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[ ] haft en personlig tränare
[x] dyra smycken
[x] träffat en kändis
TOTAL: 7

[x] plattång/locktång
[ ] har 1000 spänn på dej just nu
[x] rest i Europa
[ ] varit på hawaii
[ ] varit i Asien
[ ] varit i USA
[ ] varit i Australien
TOTAL: 2

[x] föräldrar har bil
[x] husbil/vagn
[ ] jag har en bil
TOTAL: 2

[x] hemmagjord mat nästan varje dag
[ ] suttit i en limmo
[ ] suttit i en helikopter
[ ] äger en videokamera
[/] egen laptop
[ ]egen dator
TOTAL: 1½


totalt :
1-25= Ghettokid
25-35= vanlig
35&½= Agnes
36-40 = Bortskämd brat
41+ = Överklassens snobb

35&½, wiho. Och ni alla läskunniga ser ju vad det står.. = Agnes. Jag blev Agnes, mig själv alltså. Hahaha

agnes goes apelsin

Åhnej, det här får bara inte hända.
Passar jag i oranget hår ?



Greys Anothomy

Vet inte hur det stavas men whatever. Nu är det dag för Greys Anothomy.. Skriver imoron, då kommer min bebis.
Hann inte klippa mig och färga håret idag, det blir på lördag.
Men nejgudnej. Nu har det gått 3 minuter.
Sov gott

Study time

Nejmen nu måste jag plugga. Dags för studytime, och tro mig. Jag vet att jag har dåligt med bilder, men har inte så mycket bilder på den hära datan. Så ni får hålla ut ett tag. Hahahaha, men just ja.. Plugga skulle jag ju göra..

Changing

Måste göra förändring på mitt hår.
Det här vill jag göra
 
 * klippa bort det slitna typ en decimeter
* färga mörkt brunt
* köpa hårförlängning

Bloggar jag läser

Såklart så läser jag massor av olika bloggar, om jag ser någon så kanske jag trycker på den.
Men här är dem jag läser nästan varje dag

juliahoglund.blogg.se - Höglund
jaquelinesmoment.blogg.se - Jaqueline
dehe.blogg.se - Hanna&Carro
lillchic.blogg.se - Matilda
emmsanatpea.blogg.se - Emma
desireenilsson.blogg.se - Dessie
puckoh.blogg.se - Kusin
bivrin.blogg.se - Julia
paulinadanielsson.blogg.se - Paow
radionovaa.blogg.se - Steffi

Jadu, dom bloggarna föredrar jag.
Så läs dom sötnöt, om du inte redan gör det

Skola

Hej raringar, kom hem från skolan ett tag sen. Måste ju gå hem varje dag och plugga. Jag har prov på fredag..
Matteprov också, det jag är sämst på. Menmen, jag får väl bara göra mitt bästa och så.
Pussar


dåligt med bloggande

Förlåt för dåligt med bloggande på sistonde, mne det har varit så mycket.
Men snart så, då är jag back in buissnes bitches

Ett gott skratt förlänger livet

Kolla på den här, och du är odödlig


Home

Nu är jag hemma, sov hos mina kusiner igår. Det var najs, vi kom typ dit. Gjorde inte så mycket, men vi hyrde film, Patrik 1,5. Och sen typ gick vi ut på en promenad med Biancas hund, det var jötte mysigt. Hahahhaha, hon är typ kär i min storebror, alltså Bianca. Det är min kusins bästis. Hahahha, omg. Sen kollade vi också på Wipeout. Loulou var med och herre min gud vad vi skrattade.
Jadu, det var min Söndag.
L o v e

Senare

Skriver senare, min syster ska ha datan igen.
Som vanligt..
Men jag skriver ikväll.
xoxo

Här kommer svaren sötnötar


Josefine om frågestund:
hur många besökare har du i snitt varje dag:)<3
IP: 85.225.162.165  09 April, 21:39   

Svar: Jag har ingen aning om hur många jag har i snitt. 
Men jag har inte så många, allt från 5- 30. Men jag jobbar på besökarna

 
louise om frågestund:
när började du blogga?
hur många besökare har du varje dag?
varför började du blogga?
IP: 81.231.254.187  09 April, 21:36   

Svar: Jag började blogga för ganska länge sen, men jag har bytt blogg.
Men den här gjorde jag i Februari
Som sagt var allt från 6-30
  Jag började blogga för att jag tycte det verkade kul att skriva om sin dag,
vad man har gjort och vad man vill.

johanna om frågestund:
hur många bästavänner har du ?
och vad heter dom ?
IP: 89.160.80.138  09 April, 21:09   

Svar: Oj, jag har många bästavänner, Matilda Jaqueline och Marcus
är nog dom allra bästa. Men sen har jag så många andra !
 
, om frågestund:
när slutade du röka ?
& varför ?!
& varför rökte du ens ?
IP: 89.160.80.138  09 April, 21:07

Jag slutade för länge sen, vet inte faktiskt hur länge sen det var.
För att jag tyckte det var äkligt och jag ångrade mig, och när jag började
bli som tightast med my så slutade jag. Det var då jag insåg det.
Jag rökte för grupptryck, och mer vet jag faktikst inte.
    
Emma  ([email protected]) om frågestund:
Vilken är din favoritskådespelerska & vem är hunkigast i Hollywood?
XO
IP: 85.225.221.210  09 April, 18:52   

Svar: Jag har så många olika favoritskådespelare. 
Så jag vet faktiskt inte, och hunkigast i Hollywood som jag tänker på just nu är... Brad Pitt 

lovisa om frågestund:
hur många haru strulat med (om du ahr strulat)
IP: 78.69.210.171  09 April, 15:04 

Svar; Jag har aldrig strulat med någon Lovisa?!  
 
tookiigt om frågestund:
hur många förhållanden har du haft :P
IP: 78.69.210.171  09 April, 15:03   
 
Svar: Jag vet inte, inget på ritkgit. Alltså seriöst, och länge   
 
Lina om frågestund:
hej jag har ngr frågor ..
Är du oskuld ?
Har du färgat håret ngngång ?
Vilka bloggar läsar du utom din egen ?
Har du ngn stillikon eller idol ?
Vilken kändis tycker du är lik ?
IP: 213.65.197.149  09 April, 14:11
 
Svar: Jag är oskuld, jag har färgat/tonat håret 5 eller 6 gånger tror jag.
Jag läser Dessies, Lillchics,Julias, Hanna&Carros.
Jag har många idoler, Chris Brown, Coldplay och många fler.
Haha, jag har ingen aning
  

  Annika om frågestund:
Hej, vad brukar du göra på helgerna ?
dricker du och röker ?
gillar du att festa ?
har du många vänner ?
IP: 213.65.197.149  09 April, 14:08  


Svar: På helgerna brukar jag vara med vänner.
Nope, inget av det. Gjorde..
Det beror på,
Ja, jag har många vänner

  johanna om frågestund:
var någonstans brukar du shoppa vilken butik?
hur ofta shoppar du & för hur mycket i månaden ?
IP: 213.65.197.149  09 April, 14:06

Svar: Svår fråga, olika typ varje gång faktikst.
Jag shoppar ganska ofta, men jag vet inte för hur mycket i månaden.
  

  isa om frågestund:
Vad har du för skostorlek?
IP: 213.114.163.168  09 April, 13:57 

Svar: Jag har storlek 36-37 


Emelie om frågestund:
hejsan , jag undrar en sak gillar du kissies ? jag mennar hon är typ 18 år och fjortis !? jag undrade om du har imot ngr andra bloggare ? tack för svar
IP: 213.114.163.168  09 April, 13:39  

Svar: Hej, nej jag gillar inte Kissie. Jag gillar inte sättet hon beter sig på, när hon klagar på andra och så.
Att hon kallar Dessie för fjortis, när hon själv är 18 och är likadan. Sen tror hon typ att alla vill vara som henne.
Så tyvärr Alexandra, men jag gillar inte sättet du beteer dig på!
 


Imrogon

Svarar på alla era söta små frågor imorgon, så passa på nu!
Men jag är jätte trött, så jag ska nog sova snart ?!
Sleep tight


Imrogon

Svarar på alla era söta små frågor imorgon, så passa på nu!
Men jag är jätte trött, så jag ska nog sova snart ?!
Sleep tight


frågestund


 En bild säger mer än tusen ord

Frukost framför tvn

Nu ska jag äta frukost, framför tvn såklart.
Min mage kurrar nu.
Kisses
 

Lov?

Morning sweetheart, sovit gott? Det har faktiskt jag gjort, fast jag vakande typ ganska många gånger inatt. Men annars så, haha. Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske träffa matilda idag.. igen.. Who knowes.. Men nu ska jag läsa lite andra bloggar.
Puss och kram
bajsbarn


Ingen rubrik

Jag är på ledsamt humör, för allting är så mycket. Tänker på mina vänner som kände Malin, hennes familj, släkt och alla hennes andra vänner. Hoppas ni får det bra. Hon har det säkert jätte bra i himlen.
Så orkar inte blogga, men nu ska jag rätta upp mig själv. Bli på bättre humör.
Sista inlägget för idag.
Ska dricka te nu och äta varma mackor och massor av halstabletter. Imorgon antar jag att jag ska göra något roligt.
Med någon. Men det får ni veta mera om imorgon.
Sleep tight and dream well

So sad..

Jag vet att jag inte kände Malin Karlsson, men gud vad hemskt. Stackars alla som stog henne nära. Många av mina vänner gjorde det. Och jag hatar att se er så ledsna.  Men hoppas du får det bra på andra sidan Malin. I himlen.
Rip Malin Karlsson
Rest in peace

Wiho

Besökarna går uppot. Kom igen nu, fortsätt så.
 
Ska till matilda nu, vi ska prata tror jag.
 Älskar dig matilda

blogg paus

Bloggpaus ett tag. Orkar inte blogga, kom ju hem idag. Är sjukt trött, och typ jätte sjuk. Eller inte så, men jag hostar och är förskyld. Det suger, jag skulle egentligen typ träffat julia idag. Jag ville verkligen, men vet inte om jag pallar. Men jag saknar dig julia lindberg. Ta åt dig gumman.
Men jag måste äta och lite så. Så jag tar en bloggpaus nu iallafall. Och skriver då jag får blogghumör.
Förlåt men.. Jag orkar inte just nu.
Men håll ut raring

Back on track

Now Im back on track bitches. Jag är som sagt var hemma nu, kom imorse typ halv 11. Jag är sjukt trött, och jag har inegn aning om vad jag ska göra idag. Men vi får se, love

Hos morfar

Jag är hemma hos min morfar nu, mohahha. Gör inte så mycket. Men imrogon ska jag åka hem härifrån, flyga. Tidigt som fan på morgonen. Menmen, jag skriver när jag kommer hem och då blir det så mycket mera bloggande.
Men ha det bra medans, och håll ut tills imorgon.
´Kyssar

Förlåt förlåt

Gud förlåt, att jag inte har uppdaterat. Men jag är i luleå hos mina kusiner. Så jag  skriver när jag kommer hem. Jag lovar, håll ut älsklingar .
Kommer hem på Onsdag. Så läs då!
Pussar och kramar

RSS 2.0