Hos matilda

Nu är jag hemma hos matilda, imorse vaknade jag av att matilda ringde mig typ halv 10 så fick jag gå upp, slänga i mig en macka och springa till matilda för vi skulle till kungens kurva. Matildas mamma köpte hennes data, och sen åt vi typ våran frukost på donken. Sen åkte vi hem och nu sitter vi här, jag vet inte vad vi ska hitta på men något blir det väl ..
 Jag laddar upp några bilder i nästa inlägg..
Love, hugs and kisses

stan

Jag hittade mitt inlägg som ajg trodde hade fösvunnit, här  är det. Så det var för ett tag sen ..

Tjenare alla bloggare, hemma från stan nu. Jag har sjukt ont i fötterna och ryggen. Men jag ska berätta min dag.
Jag blev väckt imorse typ halv 11 eller något sånt, åt frukost, fixade mig, badade, och tog tåget från huddinge till centralen, sen typ kom vi iallafall till skansen, träffade min kusin och min faster, och sen så typ gick vi in, kollade runt lite. Och efter typ en kvart så fikade vi, sen typ kollade vi på sjuukt söta apor, och massor av djur. Det var faktiskt jätte mysigt. Sen vid typ halv 5 åkte vi till gamla stan och gick i affärrer. Sen så åt vi på en italiensk resturang, jag åt italiensk pizza. Sjukt gott, sen drog vi hem . Och nu är  jag hemma. Min kusin tog massor av bilder, laddar upp dom när hon har gjort det. Jag skriver imrogn, ska kolla film nu..
kolla in hennes blogg, http://www.puckoh.blogg.se  K

damp

Vafan, jag orkar inte skriva om allting. Jag skrev ett jätte långt inlägg, men det försvann.. Jag skriver om imrogon ist. Ska kolla film nu så det här blir sista inlägget för ikväll. Goodnigt, sleep tight.
Kolla in min kusinwitamins blogg, isbit@ men också http://www.puckoh.blogg.se

min dag

godmorgon, vaknade nyss. Jag kommer inte skriva någonting idag för jag sk abara äta frukost, fixa mig och sen ska jag in till stan och träffa min kusin och min faster, fika och sånt. Så det ska bli kul kul. Jag vet inte rikitgt vad vi mer ska göra, men det är därför jag skriver nu . För som sagt var, jag komme rinte ha tillgång till datan på hela dagen. Men jag skriver ett inlägg när jag kommer hem sen tror jag , det beror på.
/knowned as agnes

 
           Italien 07


frågestund

fråga vad ni vill nu, så ska jag svara

en evighet ..

Det var faktiskt ganska nice i kungens kurva idag , vi typ var och kollade på data,mobil, kläder och köpte godis. Vi gick runt i typ evigheter kändes det som . Men sen iallafall kom matildas mamma och hämtade oss och så åkte vi hem , ajg har precis ätit klart för typ 5 minuter sen . Lägger in bilder imrogn tror jag, eller över morgon . Jag måste vänta tills matilda lägger in bilderna från hennes mobil . För jag har ingen usb kabel . Jag har hittat min drömmobil, eller rättare sgat matilda hittade den . Vi båda ska köpa den , hahahaha. Men jag har ingen bild på den för jag vet inte vad den heter.
Puss hej hallon pastej

<3 mig och matilda

Coldplay - Viva La Vida , det är nog låten som jag lyssnar allra mest på just nu . Hahaha, jag och matilda gick runt i kungens kurva idag och sjöng på den . Hon försöker lära mig texten, lyssna på den . Jag lovar den är sjukt bra .


Hemma igen

Nu är jag äntligen hemma, jag har verkligen inte alls tid att skriva långt nu. Skriver efter maten, pappa ropar.
Kisses

nästa: kungens kurva, onoff

Det här blir bara ett kort inlägg, läs min blogg och komentera . Ni kan fråga precis vad ni vill så svarar jag på det sen .
Ska sminka mig och göra mig i ordning nu .
Love

  
 vilken är finast av dom 2 , komentera vilken ni tycker jag ska köpa..


wild child

Nu har vi precis kollat klart på wild child, man kanske tror att den är dålig. Men jag lovar, den är sjukt bra. Enligt mig och matilda iallafall. Jag har skrivit ganska mycket bara nu på morgonen, men det är bra för att jag och matilda ska äta nu, sen typ fixa oss oc åka till kungens kurva. Jag ska kolla på en mobil och matilda på laptop, så vi kommer nog inte kunna skriva på ett tag idag . Men ikväll skriver jag garanterat. Dagens outfit kan jag inte uppdatera nu för vi har inte fixat oss än.
xoxo


mohahaha

Jag måste bara säga, ni vet min inlägg där det står juiv= jobbigaste ungen i världen= http://lillchic.blogg.se , bara så ni vet, jag drev igår. Matilda satt och typ puttade på mig så jag inte kunde skriva, och därför så skrev jag det. Jag lovar er, hon var jobbig. Hahaha, ska brotta ner henne nu, hon kommer dampa på mig. Juste, vi lägger in lite bilder från igår, man vet ju aldrig hur dom kan se ut. Hahahha, från vårat "band"
Kisses from A to the s


halvsover

godmorgon bloggen, vi vaknade nyss av pappa som väkte oss när han skulle till jobbet -.- . så jag typ halvsover lite, matilda typ med. Vi har inte gått upp än ialafall, men idag ska vi nog till onoff. Det blev inte ngt av igår, skriver sen.
 Kyssar

juiv=jobbigaste ungen i världen

juiv=jobbigaste ungen i världen= http://lillchic.blogg.se


movienight med juiv

Det härblir sista inlägget för ikväll. För nu ska jag och matilda kolla film. wildchild, nu ska jag brotta ner matilda. Skriver imorn, love


pics Italien 07

  
    
   

lista från juliaochrebecca.blogg.se

Kvällens vill ha: chips
Kvällens klädsel: mjukisar,vitt hm linne & svart kofta
Kvällens frisyr: sidofläta
Kvällens händelse: movienight, med matilda
Kvällens låt: in the jungle
Kvällens planer:  tjocka mig med glass
Kvällens saknad:
Kvällens dummaste: att vi inte har några chips..
Kvällens sjuka: ont i ryggen
Kvällens drog: datan, tv och moblien
Kvällens roligaste: vårat band fan
Kvällens favorit: pappa, ska massera mina fötter
Kvällens köp: mumsmums,godis & kakor
Kvällens godis: matildas
Kvällens humör: som vanligt
Kvällens mening: lev dagen som om den vore den sista

tack matilda

Hola amigos ! nu är jag hemma med matilda som by the way fixade min design !  tack så mycket.
men ikväll ska vi kolla på film bland annat, wild child & love of the sync. men nu ska vi tjocka oss ed glass så byebye !

/ knowned as agnes !

inlägget skrivet av lillchic.blogg.se !


Jag ska till onoff kolla på mobil med matilda

                                                                   jag & matilda på flyg platsen till luleå sommar 2007 

ingen rubrik

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, haha. Men nu sitter jag här hemma hos matilda. har precis busat med en av världens sötaste hundar, som jag är moster till (a):) haha, men vi funderar på om vi ska åka till onoff. Jag kanske lägger in bilder sen, matildas data har dampat lite men nu verkar den helt okej. Men vi får se det senare. Hugs and Kisses

utgång

nu är jag typ klar, och matilda smsade mig för typ en kvart sen. Skriver kaknske hos henne, ska dit nu .
Love

hjälp mig?!

godmorgon, idag vaknade jag typ vid 10-halv 11, igår kollade jag på hitchcock. Den är faktiskt jätte bra enligt mig, men men jag vaknade, åt frukost och typ inget annat. Bara suttit framför tvn, på lördag till söndag ska jag sova hos min allra bästavän och barndomsvän matilda, även kallad lillchic, http://lillchic.blogg.se , läs! jag ska träffa henne idag också, vi skulle typ till onoff, jag ska kolla på en mobil och hon på en laptop. Rosa såklart, jättefin . haha, men jag fattar mig inte på hur man ska fixa bloggen så allavet, därför är den inte så fin. Någon måste seriöst hjälpa mig,! och det är därför texten är blå längst upp och allting, aja men jag är iallafall nöjd med att jag klarade att fixa texten, när man skriver alltså.
 Love from A to the gnes


i<3snow

ibland hatar jag snö, när det är slaskigt och äkligt. Men ibland bara älskar jag den, när det är helt vitt ute, idag har jag också bara sovit och varit hemma. Roligt sportlov va? haha, nej jag vet men jag har typ något konstigt så man blir helt trött och typ ont i hela kroppen. Men men, jag måste bara säga att jag saknar julia lindberg otroligt mycket. jag smsade med henne idag. men nu kan jag inte skriva mer, jag ska ut och "leka i snön :) "  här är en bild, på min första snö med jonsson och lillchic . kisses and hugs



aldrig nöjd

jag vet, det här är typ min 5te blogg men jag blir ju aldrig nöjd. Aja jag ska behålla den här bloggen nu tror jag, försöka iallafall och försöka skriva mera i den . Idag har bara varit en chilldag. Love u all


RSS 2.0